A da si a primi

Ne agatam de momente fiindca prin intermediul lor reusim sa ne construim amintiri. Tine minte ca oricui deschizi usa sufletului, va lasa urme sub diverse forme sau contururi.

Un brat care te strangea noaptea in brate,
un parfum pe care inca il mai simti pe o camasa aruncata in fundul dulapului,
o privire dimineata cand ochii abia se dezmeticesc dupa o noapte lunga,
o vorba pe care ti-a zis-o intr-un fel si ti-a ramas iscoditoare in minte.

Toate astea sunt suma clipelor care pot dura atat de putin, dar uneori simti ca atingi eternitatea prin ele. Tine minte ca fiecare privire, atingere, parfum sau vorba o sa rupa sau o sa intregeasca ceva in tine si de fiecare data cand va pleca le va lua cu el.

Cu toate astea, invata sa te eliberezi. Ofera-ti libertatea sa rupi orice pare intunecat si iti aduce ganduri negre pentru ca ele doar te consuma, te rod, te macina, te transforma intr-o scoica inchisa. Pana la urma, poate e vorba despre a ne reduce asteptarile, a lasa timpul sa isi spuna cuvantul, a da fara sa stam pe ganduri, totul si sub orice forma, pentru ca asta ne-am dorit in acel moment si acel moment a fost exact ce ne-am imaginat.

A durat ceva sa imi dau seama si sa recunosc asta, insa doar noi suntem singurii responsabili ai experientelor noastre, fie ele bune sau rele. Orice gol e inauntrul tau, il vei regasi intr-o forma sau alta la celalalt, insa nu il vei accepta, ci il vei trata ca pe o problema.

Totul are o ciclicitate iar ceea ce dam, vom primi la un moment dat inapoi.
Pastreaza comorile in suflet, elibereaza-te de tot ce iti face rau, zambeste si invata sa accepti noul in viata ta.

17 aprilie 2015

Trimiteți un comentariu

Categories

Followers

Fotografia mea
Bucuresti, Romania
Visele reprezinta cea mai frumoasa deformare a realitatii.

Archives

  •     
Un produs Blogger.